Nu esti autentificat , autentifica-te sau inregistreaza-te 
 
Romana | English
  PERECHEA TA PERFECTA      
HOME CONTUL TAU CAUTARE CHAT
 
     
 
 
Termeni si conditii
 

 

Termeni si conditii / Acord de Confidentialitate

Echipa "Perechea Ta" va incearca sa protejeze dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului.
Utilizatorul trebuie sa aiba cel putin 18 ani pentru a se inregistra ca membru si pentru a utiliza serviciile site-ului.

Te rugam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului www.perechea-ta.ro

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile impuse de acest site va trebui sa le respecti. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site.
Ne rezervam dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, aspectul, optiunile si facilitatile site-ului.
Orice schimbari care se vor face referitor la acest site vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail.

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand site-ului pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Echipa "Perechea Ta" nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand site-ului.

Toate informatiile personale care te pot identifica (nume, prenume, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti.

Echipa "Perechea Ta" confera dreptul utilizatorului de as modifica datele de contact pe care le-a inregistrat. De asemenea puteti sa stergeti contul oricand doriti dvs. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul dvs. de pe site-ul www.Perechea-Ta.ro este protejat de o parola. Nu trebuie sa spui nimanui codul de activare, parola sau sa permiti accesul altui utilizator la contul tau personal. De asemenea, te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau. Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti.

Echipa "Perechea Ta" ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii prin intermediul formularului de contact de pe acest site.

Va multumim ca folositi serviciile oferite de catre noi.
Va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.
Pentru orice detalii, informatii sau rezolvarea eventualelor reclamatii sau nereguli referitoare la serviciile oferite de catre noi, contacteaza-ne la adresa de e-mail info@perechea-ta.ro.


 
 

       
Design Altersoft & Gazduire Web by Claus © 2006-2019
Termeni si conditii | Contact  

Sitemap